Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.09.2021

James Gunn & Kumail Nanjiani bedenken hilarische Marvel-crossover

door Vertigo

James Gunn heeft getweet dat hij enkele storyboards voor Guardians of the Galaxy Vol. 3 heeft afgewerkt en teasede onder meer een grootschalige scène. Daarop vroeg Kumail Nanjiani, die Kingo vertolkt in Eternals, wat er precies in die scène gebeurt.

“Dit is een vreemde manier om het je te vertellen, maar dat is de scène waarin Kingo sterft,” grapte Gunn en voegde eraan toe dat Nanjiani’s personage wordt vermoord door de Marvel-comicsschurken Galactus en Annihilus met de hulp van Wonder Woman en Popeye.

Nanjiani vroeg of Kingo kon bijgestaan worden door Donatello uit de Teenage Mutant Ninja Turtles en Dilton Doiley uit de Archie-comics. Dat vond Gunn echter geen goed idee.

De regisseur wil zogezegd niet dat Kingo geredt wordt, maar dat Guardians-lid Drax zijn gezicht afsnijdt en er een masker van maakt. “Dan zal jij Drax spelen,” schreef Gunn, waar Nanjiani geen graten in zag.

Gunn teasede ook dat The Guardians of the Galaxy Holiday Special, die eind 2022 op Disney+ verschijnt, verbonden zal zijn met de Guardians of the Galaxy-threequel, die in het voorjaar van 2023 de zalen haalt.

Bron: Collider