Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.07.2019

It: Chapter Two-foto’s en -info onthuld

door Vertigo

In It: Chapter Two keren de leden van de Losers’ Club als volwassenen terug naar het dorpje Derry om het er opnieuw tegen Pennywise the Clown op te nemen.

Regisseur Andy Muschietti hoopt dat het een overweldigende bioscoopervaring wordt. “De film bevat even veel humor, emoties en horror als het eerste deel,” zei hij, “en in sommige gevallen zelfs meer.”

De film zal net zoals It licht afwijken van Stephen Kings oorspronkelijke roman. Zo hebben niet alle Losers hetzelfde beroep als in het boek en is Richie (Bill Hader) geen radio-dj. “Je zult versteld staan van zijn echte job,” zei Hader.

Mike (Isaiah Mustafah) is wel nog steeds als enige achtergebleven in Derry. “Hij probeert als een geobsedeerde te achterhalen wat er aan de hand is in het dorpje,” zei Mustafah, “en hoe hij er een einde aan kan maken.”

Tot slot zal ook de jonge cast uit It te zien zijn in flashbacks. “Als wij herinningeren ophalen, zie je hen aan het werk,” zei James McAvoy, die de volwassen Bill vertolkt. “Op die manier moet het publiek geen afscheid nemen van de jongeren acteurs waar het verliefd op werd. Bovendien worden ook in het boek tijdssprongen gemaakt.”

Bron: /Film