Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.01.2020

Internationale pers vindt Adil & Bilalls Bad Boys for Life verrassend…

door Vertigo

Bad Boys for Life van Adil El Arbi en Bilall Fallah beleefde gisteren zijn Hollywood-première en ondertussen zijn de eerste overwegend positieve recensies verschenen.

The Hollywood Reporter noemt het de beste film uit de reeks en schrijft dat Adil en Bilall hun voorganger Michael Bay doen vergeten.

Volgens IndieWire is Bad Boys for Life een leuke, explosieve en verrassend diepe actiefilm.

Variety beschrijft de film als een kruising tussen onder meer een politiekomedie, Denis Villeneuves Sicario en de Fast & Furious-franchise.

Wat Entertainment Weekly betreft, zijn Adil en Bilall net als Bay grote fans van explosies, maar is Bad Boys for Life op zijn best wanneer hoofdrolspelers Will Smith en Martin Lawrence even op adem mogen komen.

The Guardian vindt het een entertainende en charmante film ondanks de voorspelbare plot en doordeweekse actiescènes.

In de recensie van Vulture staat dat Adil en Bilall de kleurrijke en hyperkinetische stijl van Bay knap overnemen en dat de finale naar meer smaakt.

The Wrap oordeelt dat de komische dialogen tussen Smith en Lawrence het hoogtepunt van de film zijn en dat Adil en Bilall ze beter in beeld brengen dan Bay.

Tot slot is Collider van mening dat Adil en Bilall meer op de personages inzoemen dan Bay en dat Bad Boys for Life een aangename verrassing is.