Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.06.2018

Howard the Duck-actrice Lea Thompson wil de film remaken voor Marvel

door Vertigo

In 1986, lang voor zijn cameo’s in de Guardians of the Galaxy-films, kreeg het Marvel-personage Howard the Duck zijn eigen solo-avontuur. De film was een box-office-flop en werd door de pers met de grond gelijkgemaakt. Back to the Future-actrice Lea Thompson, de vrouwelijke hoofdrol in Howard the Duck, vindt dat de tijd rijp is voor een tweede poging.

“Ik hou van Howard the Duck als persoon en als eend,” zei Thompson. “Ik hield van de eend in de film en misschien ging ik te hard op in mijn rol want nu hou ik er nog steeds van. Het is jammer dat hij niet kreeg wat hij verdiende, omdat men toen niet over de technologie beschikte om hem eer aan te doen. Ik hoop dat Marvel dat rechtzet door een nieuwe Howard the Duck te maken.”

Thompson, die binnenkort haar regiedebuut The Year of Spectacular Men uitbrengt, gaat alvast haar duit in het zakje doen. “Over drie weken ga ik een nieuwe Howard the Duck-film voorstellen aan Marvel,” zei ze. “Ik wil een remake regisseren. Waarom niet hoog mikken?”

Eerder zei Seth Green, die zijn stem leent aan Howard the Duck in het Marvel Cinematic Universe, dat er geen plannen zijn voor een solofilm.

Bron: /Film

Lees meer over: