Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.06.2021

Houden andere reeksen derde The Mandalorian-seizoen op?

door Vertigo

Het derde seizoen van The Mandalorian zal naar verluidt nog even op zich laten wachten. Momenteel worden de sets van de reeks namelijk gebruikt voor de opnames van de miniserie Obi-Wan Kenobi.

Die shoot zou verschillende maanden in beslag nemen, waardoor Lucasfilm pas eind 2021 of begin 2022 aan The Mandalorian zou herbeginnen. Seizoen drie komt dus mogelijk maar eind 2022 op Disney+.

Een bijkomend probleem is dat hoofdrolspeler Pedro Pascal in juli aan de opnames van de HBO-reeks The Last of Us begint en er tot in de eerste helft van 2022 mee zou bezig zijn. Pascal zou The Last of Us als zijn prioriteit beschouwen.

Aangezien het gezicht van The Mandalorian grotendeels achter zijn helm schuilgaat, kan hij echter eventueel door een stand-in worden gespeeld, zoals eerder gedaan werd, en kan Pascal later de stem inspreken.

In elk geval zouden fans van The Mandalorian binnenkort enkele personages uit de serie terugzien. In de spin-off The Book of Boba Fett, die in december op Disney+ verschijnt, zouden naast Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-na Wen) verschillende oude bekenden opduiken.

Bron: Dark Horizons