Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

25.08.2019

Hebben Tom Holland en Marvel zich bij MCU-exit Spider-Man neergelegd?

door Vertigo

Terwijl tal van MCU-gezichten pleiten voor een verzoening tussen Disney en Sony omtrent Spider-Man lijken acteur Tom Holland en Marvel Studios-hoofd Kevin Feige de hoop te hebben opgegeven.

Holland blikte terug op zijn verschijningen in Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming, Avengers: Infinity War, Avengers: Endgame en Spider-Man: Far From Home en vooruit naar de toekomst.

“We hebben vijf geweldige films gemaakt,” zegt hij, “en ik heb mij de laatste vijf jaar rot geamuseerd. Wie weet wat de toekomst brengt? Voorlopig weet ik enkel dat ik Spider-Man blijf.”

“Het wordt heel leuk,” vervolgt hij, “hoe we het ook gaan doen. De toekomst van Spider-Man zal er anders uitzien, maar niet onderdoen voor het verleden en we zullen nieuwe manieren vinden om het nog cooler te maken.”

“Ik ben dankbaar en blij dat we vijf films met Spider-Man hebben kunnen maken binnen het MCU,” voegt Feige eraan toe. “Dat had ik nooit durven dromen.”

“We wisten dat het niet kon blijven duren,” vervolgt hij, “maar we hebben het verhaal verteld dat we wilden vertellen. Daar zal ik altijd dankbaar voor zijn.”

Bron: /Film