Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

06.03.2021

Had Zack Snyder wilde plannen voor tweede en derde Justice League-film?

door Vertigo

Uit een aantal gelekte storyboards, die ondertussen werden verwijderd, blijkt dat regisseur Zack Snyder grootste plannen had voor een tweede en derde Justice League-film.

In de tweede film zou Jesse Eisenbergs Lex Luthor uit Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice een team slechteriken genaamd de Legion of Doom hebben verzameld dat uit Dr. Poison, Black Manta, Ocean Master, Captain Cold en de Riddler bestond.

Black Manta en Ocean Master doken allebei op in James Wans Aquaman, vertolkt door Yahya Abdul-Mateen II en Patrick Wilson. Captain Cold zou geïntroduceerd worden in The Flash en de Riddler in Ben Afflecks oorspronkelijke versie van The Batman.

De Legion of Doom zou Gal Gadots Wonder Woman en Jason Momoa’s Aquaman vermoord en Ray Fishers Cyborg in twee gerukt hebben wanneer hij de Flash in een gevecht met Captain Cold probeerde te helpen.

Verder zou de Riddler zelfmoord plegen en zou Superman door de schurk Darkseid, die in Snyders director’s cut van Justice League zal opduiken, worden bezeten en Luthor vermoorden.

Vervolgens zou de Flash in de derde Justice League-film terug in de tijd gaan om alle gestorven superhelden weer tot leven te wekken.

Bron: The Playlist

Lees meer over: