Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.06.2018

Girls Trip-ster Tiffany Haddish vroeg Leonardo DiCaprio om met haar naar bed te gaan

door Vertigo

Stand-up comédienne Tiffany Haddish is sinds haar grote doorbraak in de komedie Girls Trip een van de meest gegeerde actrices in Hollywood. Haddish werd inmiddels gecast in het gangsterdrama The Kitchen met Melissa McCarthy en Elisabeth Moss en zal ook te horen zijn in The Lego Movie 2: The Second One.

Nu ze zich in hogere kringen bevindt heeft Haddish al heel wat voorname Hollywoodfiguren ontmoet. Zo sprak ze al met Phantom Thread-regisseur Paul Thomas Anderson over een rol in zijn volgende film en vertelde ze onlangs een hilarisch verhaal over de eerste keer dat ze Leonardo DiCaprio tegen het lijf liep.

“Ik ontmoette hem op een feestje drie maanden geleden en vroeg of ik met hem naar bed mocht,” zei Haddish. “Hij zei dat ik een grapjas was, maar ik zei hem dat ik het meende.” De actrice plaagde DiCaprio met zijn verleden als lid van de “pussy posse“, een clubje waar hij deel van uitmaakte samen met acteurs Tobey Maguire en Kevin Connolly. “Hij zei dat hij wel met mij naar bed zou willen, maar twijfelde. Toen heb ik hem herinnerd aan zijn clubje.”

Haddish liet het daar niet bij en eiste dat ze enkel met DiCaprio naar bed wou gaan als hij eruitzag als zijn personage uit What’s Eating Gilbert Grape. De acteur barstte in lachen uit en vroeg waarom. “Omdat ik vind dat je vertolking een echte award verdient,” zei Haddish en wees vervolgens naar haar eigen lichaam.

Vervolgens begon DiCaprio uitgebreid te vertellen over hoe hij zich voorbereidde op de rol door te werken met mentaal gehandicapte kinderen. Haddish luisterde beleefd en zei uiteindelijk: “Allemaal goed en wel, maar ik wil gewoon weten wanneer we nu met elkaar naar bed gaan.”

Bron: The Playlist