Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

20.11.2017

Gaat de volgende Tarantino hierover?

door Vertigo

Sinds Quentin Tarantino aankondigde dat zijn volgende film iets te maken zal hebben met Charles Manson en de moorden die zijn sekte pleegde, vragen fans zich af waar de film precies over zal gaan. De regisseur deelde onlangs dat de film geen Manson-prent wordt, maar dat hij eerder rond het jaar 1969 in het algemeen zal draaien.

Nu is er een vermoedde synopsis van de film online beland: “Het verhaal speelt zich af in Los Angeles tijdens de zomer van 1969. Centraal staat een televisieacteur die in een succesvolle serie meespeelde en nu op zoek gaat naar een manier om in de filmindustrie door te breken. Zijn sidekick – die ook zijn stunt-double is – wil hetzelfde. En dit allemaal in de periode dat enkele leden van Mansons Family-sekte Sharon Tate en vier anderen op gruwelijke periode vermoorden.”

Over de cast van QT’s negende film is nog niks bekend, al melden verschillende bronnen dat Tarantino met Margot Robbie sprak over rol van Tate. Eerder werd al gemeld dat Brad Pitt, Leonardo DiCaprio en Tom Cruise allemaal in de running zouden zijn voor de hoofdrol, nu blijkt dat dus de televisieacteur te zijn die op zoek is naar een volgende stap in zijn carrière.

Bron: IndieWire