Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

18.02.2022

Fury-acteur Scott Eastwood blikt terug op incident met Shia LaBeouf en Brad Pitt

door Vertigo

Shia LaBeouf werd onlangs ontslagen door regisseur Olivia Wilde omdat hij zich misdroeg op de set van haar Booksmart-opvolger Don’t Worry Darling. Nu heeft acteur Scott Eastwood teruggeblikt op een incident met LaBeouf en Brad Pitt op de set van David Ayers WO II-film Fury.

Op een gegeven moment spuugde Eastwood op de tank waar zijn personage en die van LaBeouf en Pitt in aan het rijden waren. LaBeouf had niet door dat Eastwood het script volgde. “Hij werd kwaad op me en de gemoederen raakten verhit,” zegt Eastwood. “Brad moest tussenbeide komen.”

Eastwood voegt eraan toe dat het er op filmsets hevig aan kan toegaan. “Soms is het leuk, maar soms is het ernstig en lever je emotioneel werk,” zegt hij. “Je moet mensen de ruimte geven om dat te doen, maar je moet ook grenzen stellen.”

“Je werkwijze als acteur zou nooit de manier waarop je collega’s worden behandeld mogen hinderen,” vervolgt hij. “De bedoeling is dat je de productie beter maakt, niet dat je een slechte werkomgeving creëert, grof bent of mensen ongemakkelijk maakt.”

Bron: IndieWire