Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

05.09.2022

Florence Pugh slaat persmoment voor Don’t Worry Darling over

door Vertigo

Actrice Florence Pugh zal in Venetië aanwezig zijn op de rode loper voor haar nieuwe film Don’t Worry Darling. De bijbehorende persconferentie slaat ze echter over. Daarmee voedt ze de geruchten dat het na een moeizame opnameperiode niet botert tussen haar en regisseur Olivia Wilde.

De officiële reden voor haar beslissing is haar drukke schema. Meteen na de vertoning op het filmfestival van Venetië vliegt ze namelijk door naar Boedapest. Daar zal ze op de set staan van Dune: Part Two. Toch vermoeden insiders dat ze nog altijd kwaad is dat medespeler Harry Styles meer betaald werd voor Don’t Worry Darling dan zij. Dat Styles een relatie heeft met regisseur Wilde maakt de situatie nog ingewikkelder.

De voorbije weken en maanden was al opgevallen dat Pugh Don’t Worry Darling nauwelijks promootte op haar drukbezochte sociale-mediakanalen. Publiekelijk heeft ze Olivia Wilde echter nooit afgevallen. Door het overslaan van de persconferentie geeft ze nu journalisten geen kans om daar netelige vragen over te stellen.

Bron: IndieWire