Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.03.2021

Florence Pugh blikt terug op intense Midsommar-scène

door Vertigo

Actrice Florence Pugh heeft in een Instagram-bericht teruggeblikt op een scène uit Ari Asters Midsommar waarin haar personage Dani ontdekt dat haar vriend Christian (Jack Reynor) haar bedrogen heeft.

Dani krijgt de steun van een aantal jonge vrouwen uit het Zweedse dorpje waar de film zich afspeelt en ze beginnen gezamelijk te huilen en te krijsen.

“Ik herinner me dat de eerste take heel lang was, veel langer dan in de film te zien is,” schrijft Pugh. “Toen Ari ‘Cut!‘ zei, hielden ik en mijn tegenspeelsters elkaar krampachtig vast en huilden tranen met tuiten. Het was heel moeilijk om te stoppen.”

“Mijn tegenspeelsters hebben de scène mogelijk gemaakt,” vervolgt ze. “Ze was even angstaanjagend om te lezen en te spelen als ze is om te bekijken. Ik hou zoveel van mijn tegenspeelsters. Ik huil niet vaak en dankzij hen voelde ik me veilig, geliefd en gerespecteerd.”

Pugh deelt ook een achter de schermen-foto en schrijft dat ze het moment vastlegde omdat ze haar tegenspeelsters misschien nooit meer zou zien en omdat ze zelden de kans krijgt op zo’n manier met vrouwen samen te werken.

Bekijk het volledige Instagram-bericht hieronder:

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Florence Pugh (@florencepugh)

Bron: IndieWire