Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.05.2015

Filmflits: The Neon Demon, Harry Potter en meer!

door Jimmy Van der Velde

Javier Bardem en Penelope Cruz samen in Escobar-biopic

Het bekende acteurskoppel zal de hoofdrollen vertolken in de verfilming van Pablo Escobars – Colombia’s meest beruchte drugsbaron – misdaadcarrière. Fernando León de Aranoa regisseert.

Bron: Variety

Nicole Kidman mogelijk in romantische komedie

De Grace of Monaco-actrice is in talks om Elle Fanning, Matt Lucas en Ruth Wilson te vervoegen in de Neil Gaiman-verfilming How to Talk to Girls at a Party. Met regisseur John Cameron Mitchell werkte ze eerder al samen aan Rabbit Hole.

Bron: Variety

Eerste foto’s Nicolas Winding Refns The Neon Demon online

Hoofdactrice Elle Fanning en de regisseur sieren de eerste beelden.

neon demon1

neon demon2

 

Rachel Weisz tekent voor kidnappingsthriller

De Oscawinnares neemt de hoofdrol op zich in Snatchback. Ze speelt een vrouw die mensen in het Midden-Oosten helpt om hun ontvoerde kinderen terug te krijgen.

Bron: Variety

Noomi Rapace kruipt in de huid van Maria Callas

In Cannes werd bekendgemaakt dat de The Drop-ster de Griekse zangeres zal spelen in een biopic. Centraal staat diens relatie met de rijke magnaat Aristoteles Onassis.

Bron: Variety

Eddie Redmayne nadert hoofdrol in Harry Potter-spin-off

De The Theory of Everything-topper is nu officieel in talks voor de rol van Newt Scamander in Fantastic Beasts and Where to Find Them. Hij is zeer opgetogen over het scenario.

Bron: Variety

Warner Bros. werkt aan The Fugitive-reboot/sequel

Er komt een nieuwe film omtrent Richard Kimble, een onschuldige man die het middelpunt wordt van een grootschalige klopjacht. Het is niet duidelijk of het om een vervolg gaat op de film uit 1993 met Harrison Ford of een reboot.

Bron: Deadline

@TheJimeister