Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

29.07.2016

Filmflits: Spider-Man, Charlie’s Angels en meer!

door Matti Meurisse

Spider-Man-reeks zal dezelfde formule als Harry Potter volgen

Hoewel Spider-Man: Homecoming nog moet verschijnen, denkt Marvel-producent Kevin Feige al hard na over de vervolgen. Hij wil dat elke film een schooljaar omvat in het leven van Peter Parker, net zoals dat gebeurde in de Harry Potter-films. Zo kan Tom Hollands versie van het personage ook blijven meegaan.

Bron: Dark Horizons

 

Pulitzer Prize-winnaar schrijft nieuwe Charlie’s Angels

David Auburn, die in 2001 een Pullitzer Prize won voor het toneelstuk Proof, voert onderhandelingen om de reboot van Charlie’s Angels te schrijven. De film wordt geregisseerd door Elizabeth Banks, de actrice uit The Hunger Games en Pitch Perfect.

Bron: Variety

 

Ben Foster vervoegt Hostiles van Crazy Heart-regisseur Scott Cooper

Foster (The Messenger) vergezeld Christian Bale en Rosamund Pike in de film over een legendarische kapitein die in 1892 een stervend opperhoofd van de Cheyenne-clan naar zijn familie begeleidt. De opnames starten deze week.

Bron: Deadline

 

Asa Butterfield en Alex Wolff in coming of age-verfilming House of Tomorrow

Het verhaal draait rond een tiener die in een koepel woont met zijn excentrieke grootmoeder. Wanneer ze een beroerte krijgt, moet hij voor het eerst de buitenwereld trotseren. Nick Offerman en Maude Apatow zijn ook van de partij.

Bron: Dark Horizons

 

Bejubelde videogame Life is Strange wordt verfilmd

Het award-winnende avonturenspel, geïnspireerd op Twin Peaks met een vleugje tijdreizen, wordt verfilmd door Legendary Digital Studios en Square Enix. Het is nog niet bekend wie de film zal schrijven en regisseren.

Bron: The Hollywood Reporter

@MattiMeurisse