Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

17.09.2015

Filmflits: Mary Poppins, Maze Runner, Gambit en meer!

door Jimmy Van der Velde

Emily Blunt in Mary Poppins-reboot?

Disney werkt momenteel aan een nieuwe Mary Poppins-film. De studio zou volgens een recent gerucht Looper-actrice Emily Blunt op het oog hebben voor de titelrol. Rob Marshall, die Blunt eerder al regisseerde in Into the Woods, kruipt achter de camera.

Bron: Den of Geek

Liam Neeson gecast in actiekomedie

Taken-ster Liam Neeson neemt de hoofdrol op zich in de actiekomedie The Revenger. Ruben Fleischer (Zombieland) regisseert en het scenario wordt gepend door het duo dat de Night at the Museum-franchise schreef.

Bron: Deadline

Charlie’s Angels-reboot in de maak

Er wordt gewerkt aan een nieuwe filmversie van de klassieke tv-reeks Charlie’s Angels. Actrice-regisseuse Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2) is in talks om de film te regisseren.

Bron: THR

Bill Paxton in The Circle?

Aliens-acteur Bill Paxton overweegt een rol in de cyberthriller The Circle. Tom Hanks, Emma Watson, Karen Gillan en John Boyega behoren al tot de cast.

Bron: EW

Gambit zkt. regisseur

20th Century Fox moet op zoek naar een nieuwe regisseur voor de X-Men-spin-off Gambit, met Channing Tatum in de hoofdrol. Rupert Wyatt heeft het project namelijk verlaten. Oorzaak: de opnames zijn verschoven naar begin 2016.

Bron: Variety

Wes Ball tekent voor derde Maze Runner

Wes Ball zal na The Maze Runner en The Maze Runner: Scorch Trials ook The Maze Runner: The Death Cure inblikken. De opnames starten in december.

Bron: Variety

@TheJimeister