Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.06.2015

Filmflits: Fantastic Beasts, Gambit, Maleficent 2 en meer!

door Jimmy Van der Velde

Maleficent-scenariste keert terug voor sequel

Disney heeft Linda Woolverton opnieuw ingehuurd om Maleficent 2 te schrijven. Over de terugkeer van Angelina Jolie is nog niets bekend.

Bron: Deadline

Jason Segel in Collateral Beauty?

De komische acteur vervoegt mogelijk Rooney Mara en Hugh Jackman in het nieuwe project van Alfonso Gomez-Rejon (Me and Earl and the Dying Girl). De film handelt over een reclameman met een depressie.

Bron: Variety

Releasedatum Pitch Perfect 3 bekend

De derde film in de muzikale a capella-franchise verschijnt op 21 juli in de Amerikaanse zalen en speelt mogelijk rond dezelfde periode in België. Anna Kendrick en Rebel Wilson zijn opnieuw van de partij.

Bron: Variety

The Crow-remake verliest hoofdrolspeler

Boardwalk Empire-acteur Jack Huston kruipt dan toch niet in de huid van The Crow-hoofdfiguur Eric Draven. Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road) en Jack O’Connell (Unbroken) zijn mogelijke vervangers.

Bron: Variety

Vrouwelijke hoofdrol in Harry Potter-spin-off ingvuld

Katherine Waterston, die indruk maakte in Inherent Vice, zal een heks genaamd Tina spelen in Fantastic Beasts and Where to Find Them. Eddie Redmayne vertolkt de hoofdrol in de film van David Yates.

Bron: Variety

Rupert Wyatt regisseer Gambit

De Rise of the Planet of the Apes-filmer zetelt in de regiestoel van de X-Men-spin-off met Channing Tatum als de titelfiguur. Gambit kan kinetische energie controleren en belaagt zijn vijanden met messcherpe speelkaarten.

Bron: EW

@TheJimeister