Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.07.2015

Film Festival Oostende verwelkomt Bassie en Adriaan

door Jimmy Van der Velde

Het Film Festival Oostende viert zaterdag 12 september op een kleurrijke manier de wereldpremière van Keet & Koen en de Speurtocht naar Bassie & Adriaan. Het bekende duo zal aanwezig zijn tijdens het heugelijke evenement. De vertoning wordt de start van hun afscheidstournee doorheen België en Nederland.

In de film worden Bassie & Adriaan onderscheiden met twee Gouden Slagroompunten voor hun carrière door de Minister van Vrolijkheid en Talent. Maar de neef van de Baron, de Jonkheer, heeft het snode plan opgevat om hen te ontvoeren en daarmee de twee Gouden Slagroompunten in zijn bezit te krijgen. Maar gelukkig zijn er Keet en Koen, entertainers van een pretpark, die samen op zoek gaan naar het populaire tweetal om hen te bevrijden.

De film is een Nederlands-Vlaamse coproductie met sterren zoals Nathalie Meskens, Günther Lesage, Manou Kersting, Janouk Kelderman, Patrick Martens, Sven Ornelis en Maarten Vancoillie. En natuurlijk ook Robin de Robot.

De première zal feestelijk geanimeerd worden met een kinderkermis. Bovendien kan je verkleed als clown naar het festival komen en maak je kans op een heuse Meet & Greet met Bassie & Adriaan. Aangezien ze ook ambassadeurs zijn van De Rode Neuzen Dag, krijgt iedereen een Rode Neus cadeau.

Bekijk nu alvast de trailer:

 

Bron: FFO