Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

14.06.2017

Fifty Shades of Grey-regisseuse niet geïnteresseerd in sequels

door Vertigo

Een bestseller vertalen naar het grote scherm brengt al de nodige stress met zich meer, maar als daar nog eens een overbeschermende auteur bijkomt, krijg je al snel conflicten.

Regisseur Sam Taylor-Johnson kan er over meepraten na het verfilmen van Fifty Shades of Grey en is volledig klaar met de hele trilogie.Ze heeft haar portie ruzies met E.L. James gehad op de set, en ze blijft het raar vinden dat ze niet overeen kon komen met de schrijfster.

“Het was een gevecht van begin tot einde. Op de set hadden we veel gesprekken onder vier ogen, waarin ik de plooien glad probeerde te strijken. Ik kom normaal met iedereen overeen en ik raak in de war als iemand me niet moet. James bracht me dan ook constant in de war.”

Taylor-Johnson is er nog steeds niet goed van en zou de film niet opnieuw maken. “Met wat ik nu weet, zou ik het allemaal terug ondergaan? Tuurlijk niet, ik zou wel gek zijn.” En over de rest van de trilogie kan ze kort zijn: “Ik ga Fifty Shades Darker en Fifty Shades Freed nooit bekijken. Ik heb er totaal geen interesse in.”

Bron: The Playlist