Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.04.2019

Familievertoning Missing Link @ Cinema Cartoon’s Antwerpen

door Vertigo

De charismatische avonturier Sir Lionel Frost is stomverbaasd wanneer hij diep in de Amerikaanse bossen de ontbrekende schakel tussen aap en mens ontdekt. Deze toepasselijk genaamde Link is echter allesbehalve een monster. Hij is slim en charmant, maar ook eenzaam, want hij heeft geen idee waar hij vandaan komt. Samen met de temperamentvolle Adelina Fortnight ondernemen Link en Sir Lionel een zoektocht naar Links lang verloren familie: de Yeti’s.

Missing Link is de nieuwste animatiefilm van Laika, bekend van ParaNorman en The Boxtrolls. Net zoals die voorgaande producties is dit opnieuw een entertainend avontuur voor jong en oud.

Op zaterdagochtend 27 april organiseert Vertigo, met dank aan The Searchers, in de voormiddag een familievertoning van deze film in Cinema Cartoon’s in Antwerpen. Je kunt zelfs kiezen tussen de originele of de Nederlandstalige versie!

Wil jij erbij zijn? Dan heb je de volgende mogelijkheden:

  • Klik hier, ga voor een VRIEND- of VIP-abonnement en je bent zeker van een familieticket (maximaal 4 personen) voor deze avant-première!
  • Of waag je kans en vul het onderstaande formulier in en maak kans op een ticket voor jou en je gezin.

Vergeet ondertussen je enthousiasme niet te uiten op TwitterInstagram en/of Facebook met de hashtag #Vertigo4Life!

Dit evenement is afgelopen. Kon je er niet bijzijn? Mis nooit nog een Vertigo evenement en ga voor de VRIEND- of VIP-formule via onze abonnementspagina.

Lees meer over: