Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.08.2016

Ezra Miller vertelt meer over zijn Fantastic Beasts-personage

door Steven Tuffin

Ezra Miller, de jonge ster die doorbrak met We Need to Talk About Kevin en The Flash speelt in het bioscoopuniversum van DC, maakt ook deel uit van de cast van Fantastic Beasts and Where to Find Them. Over zijn personage in de Harry Potter-spin-off, Credence Barebone, was tot op heden niks bekend.

Miller loste in een recent interview echter allerlei informatie over het mysterieuze kereltje: “Credence is de geadopteerde zoon van Mary Lou Barebone, het personage dat Samantha Morton speelt. Hij is verlegener dan zijn twee zussen, wat hem de perfecte prooi maakt voor hun opvliegende moeder. Zijn eenzaamheid maakt hem bovendien zeer vatbaar voor de manipulatieve trucs van Colin Farrells personage Percival Graves, een machtige figuur binnen de Amerikaanse tovenaarsoverheid.”

Op het bovenstaande beeld zie je naast Miller en Farrell trouwens ook posters van de New Salem Philanthropic Society, een organisatie geleid door Barebones moeder die via een moderne heksenprocessen komaf wil maken met tovenaars en ander magisch gespuis.

Bron: Entertainment Weekly