Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.05.2022

Eva Mendes openhartig over welke rollen ze niet meer zou aanvaarden

door Vertigo

Het is alweer acht jaar geleden dat Eva Mendes voor het laatst op het scherm te zien was in Lost River. Onlangs onthulde ze dat haar terugkeer naar Hollywood afhankelijk zou zijn van het soort rol dat ze krijgt.

“Ik wil geen geweld doen, noch seksualiteit”, zegt Mendes. “Acteren is iets waar ik altijd van zal houden. Sinds ik kinderen heb, ben ik echter een beetje extreem geworden. Ik heb eigenlijk zoiets van: Disney, ik ben helemaal van jou.”

Vin Diesel liet reed doorschemeren dat Mendes haar Fast and Furious-rol opnieuw zou kunnen opnemen voor de tweedelige franchise-conclusie, te beginnen met Fast X. Toch lijkt dit geen haalbare kaart voor Mendes. Ze vertelde eerder dat ze “een gebrek aan ambitie voelde” in haar carrière sinds ze moeder werd.

“Ik voel me nu ambitieuzer thuis dan op de werkplek. Ik ben gewoon mama. En ik ben meer dan blij om gewoon mama te zijn. Er zijn veel onderwerpen waar ik niet bij betrokken wil zijn, dus het beperkt mijn keuzes en dat vind ik prima. Ik moet nu een voorbeeld zijn voor mijn meisjes.”

Ondertussen zal haar man Ryan Gosling wel te zien zijn in de spionagethriller The Grey Man tegenover Chris Evans, en zal hij Ken spelen naast Margot Robbie’s Barbie in een door Mattel geproduceerde Barbie met Greta Gerwig als regisseuse.

Bron: IndieWire

 

Lees meer over: