Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

26.05.2021

Trailer-time: Actiefilm met Karen Gillan, zwangerschapshorror en Escape Room 2

door Vertigo

Gunpowder Milkshake

In de actiefilm Gunpowder Milkshake van Navot Papushado, wiens Big Bad Wolves door Quentin Tarantino de beste film van 2013 werd genoemd, speelt Karen Gillan (Guardians of the Galaxy) een huurmoordenaar van een organisatie genaamd The Firm.

Na een mislukte klus keert ze zich tegen The Firm om een 8-jarig meisje (Chloe Coleman) te beschermen en roept ze de hulp in van haar moeder (Lena Headey) en drie andere huurmoordenaars (Angela Bassett, Michelle Yeoh en Carla Gugino).

Gunpowder Milkshake is in de VS vanaf 14 juli te zien op Netflix en krijgt in de rest van de wereld een bioscooprelease.

False Positive

Na onder meer The Witch en Midsommar lanceert indiedistributeur A24 een nieuwe horrorfilm getiteld False Positive. Het verhaal gaat over Lucy en Adrian (Ilana Glazer en Justin Theroux), een koppel met een kinderwens.

Wanneer Lucy na een aantal vergeefse pogingen met de hulp van vruchtbaarheidsspecialist Dr. John Hindle (Pierce Brosnan) zwanger wordt, ontdekt ze iets sinisters over haar dokter en haar zwangerschap.

False Positive wordt vergeleken met Rosemary’s Baby en is in de VS vanaf 25 juni te zien op de streamingdienst Hulu.

https://youtu.be/5WtWjH8GGqE

Escape Room: Tournament of Champions

Nadat Escape Room in 2019 uitgroeide tot een box-officehit, is er een sequel op komst. Die heet Escape Room: Tournament of Champions en is vanaf 11 augustus te zien in de Belgische bioscopen.

Het verhaalt draait opniew rond zes mensen die uit een reeks dodelijke escape rooms moeten proberen te ontsnappen. Ditmaal blijkt echter dat ze allemaal het spelletje al eens hebben gespeeld.

Escape Room: Tournament of Champions werd net als de eerste film geregisseerd door Adam Robitel en de originele castleden Taylor Russell en Logan Miller zijn weer van de partij.

Bron: The Playlist, The Playlist, The Playlist