Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

15.01.2021

Eerste stills uit nieuwe Mortal Kombat-film online

door Vertigo

Warner heeft de eerste stills uit Mortal Kombat onthuld, een nieuwe R-rated film van producent James Wan (Aquaman) gebaseerd op de gelijknamige gamereeks.

Het verhaal draait rond Cole Young (Deadpool 2-acteur Lewis Tan) en een aantal andere krijgers die het tijdens een toernooi opnemen tegen de kwaadaardige tovenaar Shang Tsung (Captain America: The Winter Soldier-acteur Chin Han) en zijn handlangers.

In de film duiken heel wat iconische personages uit de games op. Zo is Hiroyuki Sanada (Avengers: Endgame) te zien als Scorpion, Joe Taslim (The Raid) als Sub-Zero, Ludi Lin (Power Rangers) als Liu Kang, Max Huang (Kingsman: The Secret Service) als Kung Lao, Mehcad Brooks (Supergirl) als Jax, Josh Lawson (Bombshell) als Kano en Jessica MacNamee (The Meg) als Sonya Blade.

In tegenstelling tot de eerdere Mortal Kombat-film van Paul W.S. Anderson (Resident Evil) en zijn sequel zal de nieuwe versie ook ‘fatalities‘ bevatten, waarbij de winnaar van het gevecht zijn tegenstander op extreem gewelddadige wijze om het leven brengt.

Bekijk de eerste stills hieronder:

Bron: EW

Lees meer over: