Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

12.11.2020

Eerste stills Robert Rodriguez’ nieuwe avonturenfilm voor het ganse gezin onthuld

door Vertigo

Na de Spy Kids-tetralogie en The Adventures of Lavaboy en Sharkgirl 3-D heeft Robert Rodriguez een nieuwe familiefilm gemaakt, namelijk We Can Be Heroes.

Het verhaal speelt zich af in hetzelfde universum als The Adventures of Lavaboy en Sharkgirl 3-D en gaat over de kinderen van een superheldenteam genaamd de Heroics.

Nadat hun ouders, gespeeld door onder meer Pedro Pascal (Kingsman: The Golden Circle), Christian Slater (True Romance) en Boyd Holbrook (Logan), worden gekidnapt, is het aan de jongere generatie om hen te redden.

Centraal staat Young Missy (YaYa Gosselin), een meisje dat haar superkrachten nog niet heeft ontdekt. Ze maakt met kennis met de andere kinderen, waaronder één dat de toekomst kan voorspellen en één dat zijn gezicht kan veranderen.

Volgens Rodriguez is er door de lockdowns veel interesse in familiefilms. “Ik heb al telefoontjes gekregen van verschillende studio’s met de vraag om Spy Kids of Sharkboy te rebooten,” zegt hij. “Uiteraard is daar vraag naar. Iedereen zit thuis met zijn kinderen.”

Bekijk de eerste stills uit We Can Be Heroes hieronder:

Bron: EW