Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.04.2019

Eerste stills Charlie’s Angels-reboot onthuld

door Vertigo

De Charlie’s Angels-reboot wordt een vervolg op de tv-serie uit de jaren zeventig en de twee films met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu, maat dan in een modern jasje.

“Als je al rijk was in 1976, ben je alleen maar rijker geworden,” zei regisseuse Elizabeth Banks. “Charles Townsend is rijker dan ooit en hij heeft het bedrijf omgetoverd tot een wereldwijd spionageagentschap.”

Het nieuwe team bestaat uit Sabina Wilson (Kristen Stewart), een onvoorspelbaar fuifbeest, Jane Kano (Ella Balinska), de krachtpatser van de drie, en Elena Houghlin (Naomi Scott), een gediplomeerde wetenschapper.

“Ik wou een film maken waarin vrouwen samenwerken en elkaar steunen,” zei Banks, “in plaats van het over hun liefdesleven te hebben of het feit dat ze hun moeder te weinig bellen.”

“Als ik op het werk ben, praat ik niet over zo’n dingen, maar doe ik mijn job. Ik vond het belangrijk om de Angels op dezelfde manier te behandelen en hen naar hun vaardigheden te respecteren.”

Banks liet zich inspireren door de Mission: Impossible-franchise. “Die films zijn op hun best als het team samenkomt en zowel Ving Rhames, Simon Pegg als Rebecca Ferguson van de partij zijn.”

Bekijk de eerste stills uit Charlie’s Angels hieronder:

Bron: The Playlist