Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

16.10.2021

Trailer-time: Dwayne Johnson in Black Adam, The Suicide Squad-spin-off, The Flash en meer

door Vertigo

Black Adam

Tijdens het online event DC Fandome heeft Dwayne Johnson een teaser van Black Adam onthuld. Het gaat om de introductie van het personage in het begin van de film.

Black Adam werd ingeblikt door Johnsons Jungle Cruise-regisseur Jaume Collet-Serra en de cast bestaat verder uit onder meer Noah Centineo (To All the Boys I’ve Loved Before), Aldis Hodge (The Invisible Man) en Pierce Brosnan.

Peacemaker

James Gunn heeft tijdens DC FanDome de eerste teaser van zijn tv-reeks Peacemaker gedeeld, een spin-off over het gelijknamige personage van John Cena in The Suicide Squad.

In de serie slaat Peacemaker de handen in elkaar met onder meer John Economos (Steve Agee) en Emilia Harcourt (Jennifer Holland), de hulpjes van Amanda Waller in The Suicide Squad.

The Flash

Andy Muschietti’s The Flash haalt in november 2022 de zalen en tijdens DC FanDome is een eerste teaser van de film rond de gelijknamige superheld (Ezra Miller) onthuld.

In de teaser wordt onder meer de comeback van Michael Keaton als Batman geteased. De cast bestaat verder uit onder meer Ben Affleck als Batman en Sasha Calle als Supergirl.

https://www.youtube.com/watch?v=JK-F2rsNeIk

DC League of Super Pets

Voordat de trailer verschijnt in november, is tijdens DC FanDome een teaser van de animatiefilm DC League of Super Pets vertoond. De film draait rond de huisdieren van superhelden, waaronder Supermans hond Krypto (stem van Dwayne Johnson) en Batmans hond Ace (Kevin Hart).

Ook Vanessa Bayer (Trainwreck), John Krasinski (A Quiet Place), Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story), Natasha Lyonne (Orange Is The New Black), Kate McKinnon (Ghostbusters) en Keanu Reeves maken deel uit van de stemmencast.