Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

30.12.2021

Dwayne Johnson reageert klaar en duidelijk op Vin Diesels oproep tot Fast & Furious-comeback

door Vertigo

Vin Diesel vroeg onlangs in een Instagram-bericht aan Dwayne Johnson om een comeback te maken als Luke Hobbs in de laatste twee Fast & Furious-films. Johnson heeft nu pas op de smeekbede gereageerd.

“Ik was enorm verrast door Vins post,” zegt Johnson. “In juni hebben we elkaar gesproken en heb ik hem duidelijk gemaakt dat ik niet terugkeer. Ik was kordaat maar beleefd en zei dat ik de cast altijd zou steunen en altijd zou supporteren voor het succes van de franchise.”

Diesel schreef in zijn bericht dat zijn kinderen Johnson ‘oom Dwayne’ noemen en dat hij Paul Walker beloofd had om de franchise tot een goed einde te brengen. Dat is volgens Johnson manipulatie.

“Ik stelde het niet op prijs dat hij zijn kinderen en Paul Walkers dood vermeldde,” zegt Johnson. “Laat hen erbuiten. We hadden er maanden eerder al over gesproken en waren het met elkaar eens.”

“Het was altijd al mijn bedoeling om mijn fantastische Fast & Furious-avontuur op een dankbare en elegante manier af te ronden,” vervolgt hij. “Het is jammer dat mijn publieke dialoog met Vin roet in het eten heeft gestrooid.”

“Hoe dan ook heb ik vertrouwen in de franchise die er consistent in slaagt om het publiek te behagen,” besluit hij. “Ik wens mijn voormalige collega’s het beste toe met het volgende hoofdstuk.”

Bron: ScreenRant