Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.02.2019

Duizelingwekkend aantal DC-geruchten ontkracht?

door Vertigo

In een nieuw artikel van Forbes wordt komaf gemaakt met een reeks recente geruchten over DC’s filmuniversum. Zo zou Robert Pattinson niet de eerste keuze zijn om Ben Affleck te vervangen als Batman in Matt Reeves The Batman.

Wat Superman betreft, zijn er geen plannen voor een nieuwe film. De superheld zou baan moeten ruimen voor de intrede van Supergirl. Hoewel hij mogelijk opduikt in Shazam! zou hij niet gespeeld worden door Henry Cavill.

Daarnaast zouden heel wat optredens van Margot Robbie’s Harley Quinn geschrapt zijn. Enkel Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of Harley Quinn) zou overblijven.

Dat betekent geen Gotham City Sirens van Suicide Squad-regisseur David Ayer, geen deelname aan James Gunns The Suicide Squad en geen spin-off met Jared Leto’s The Joker. Die laatste zou trouwens ook geen solofilm krijgen.

Rond Batgirl staat er wel nog steeds een solofilm in de steigers. Zij is in de strips een lid van de Birds of Prey, maar beide films zouden niks met elkaar te maken hebben.

Tenslotte zouden projecten rond de DC-personages Deadshot, Cyborg, Nightwing, Lobo, Booster Gold en Blue Beetle en de Justice League Dark stuk voor stuk uitgesteld of afgevoerd zijn.

Bron: /Film