Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

19.06.2019

Marvel-bons hint naar Spidey-, Deadpool-, Venom- en Keanu Reeves-toekomst

door Vertigo

Onlangs stak het gerucht de kop op dat Deadpool zou opduiken in de sequel op Spider-Man: Far From Home, maar dat heeft Marvel Studios-hoofd Kevin Feige inmiddels ontkracht.

Volgens hem wordt er wel gepraat over de toekomst van de door Disney gekochte 20th Century Fox-personages zoals Deadpool, de Fantastic Four en de X-Men en hoe ze in het Marvel Cinematic Universe kunnen verweven worden.

Een crossover van de Spider-Man– en Venom-franchise behoort dan weer wel tot de mogelijkheden. Beide personages zijn in handen van Sony met wie Marvel de Spider-Man-films coproduceert. “Het is aan hen om te beslissen,” zei Feige. “Ik weet niet of er plannen zijn voor een crossover, maar het lijkt mij waarschijnlijk.”

Zelf probeert Feige een plekje te vinden voor Keanu Reeves in het MCU. Hij zou kans gemaakt hebben op een rol in Captain Marvel en Feige zei dat zijn naam voor bijna elk nieuw project wordt genoemd.

Op concrete plannen over nieuwe Marvel-films en -series wordt het waarschijnlijk wachten tot San Diego Comic-Con volgende maand waar Marvel Studios van plan is een presentatie te houden.

Bron: Dark Horizons, /Film