Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

27.07.2021

Drive-In Movie Koersel onthult programma 2021-editie

door Vertigo

Sinds 1989 organiseren Jeugdhuis Club 9 en The Roxy Theatre elke laatse week van augustus hun Drive-In Movie op de parking van Jeugdhuis Club 9. De Drive-In Movie start op maandag 23 augustus en eindigt op zondag 29 augustus.

“Ondanks het vreemde filmjaar, waar de bioscopen voor het grootste deel dicht zijn geweest, en producenten hun releases uitstellen, hebben we een mooi en gevarieerd programma samengesteld,” zegt Ludo Vangenechten van The Roxy Theatre. “De familiefilm The Witches, naar een verhaal van Roald Dahl, is daarom zelfs nog niet tot in de bisocopen geraakt.”

“Op maandag werken we samen met ElaN-filmavonden, die voor hun wekelijkse afspraak, eenmaal per jaar uitwijken naar onze Drive-In Movie,” vervolgt hij. “Dan kan je Neither Wolf Nor Dog zien, een van de top films van MOOOV Filmfestival. De andere films draaien momenteel nog in zalen: The Marksman, Cash Truck, Promising Young Woman en Mijn vader is een saucisse.”

Het programma

Maandag 23 augustus: Neither Wolf Nor Dog
Dinsdag 24 augustus: The Marksman
Woensdag 25 augustus: The Witches
Donderdag 26 augustus: Cash Truck
Vrijdag 27 augustus: Promising Young Woman
Zaterdag 28 augustus: Tenet
Zondag 29 augustus: Mijn vader is een saucisse

Het Drive-In Movie-concept

Je geniet van de film onder de open sterrenhemel vanuit je auto of van op het terras (stoelen zijn voorzien). Het filmgeluid zit op de FM-band en ontvang je dus via je autoradio.

Honger of dorst? Geen probleem: knipper met je richtingaanwijzers en onze jeugdhuismedewerkers nemen je bestelling aan de wagen op.

“Drive-In Movie is een concept dat goed werkt in coronatijden,” zegt Jeroen Bosmans van Club 9. “Iedereen kijkt film vanuit zijn eigen wagen (bubbel). De social distance kan makkelijk gerealiseerd worden.”

De tickets

De tickets zijn online te verkrijgen of in The Roxy Theatre. Tickets kosten 8,50 euro per persoon en de dag zelf betaal je 10 euro aan de kassa zolang het niet uitverkocht is.

Oldtimers hebben een streepje voor. Kom je met een wagen ouder dan 30 jaar, dan ontvang je aan de kassa een gratis consumptie. Is je slee ouder dan 40 jaar, dan krijg je bovenop de inkom van de chauffeur terug.

Drive-In Movie houdt rekening met de geldende maatregelen inzake veiligheid en hygiëne en vraagt ook aan de bezoekers om deze maatregelen te respecteren.

Meer info vind je hier.