Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.08.2022

Drie filmprojecten voor Tom Cruise in de pijplijn

door Vertigo

Op dit moment staan acteur Tom Cruise en regisseur Christopher McQuarrie nog samen op de set van de achtste Mission: Impossible-film. Ook de komende jaren zullen de twee nauw samenwerken. Het duo zou de blik richten op drie verschillende projecten.

Het eerste project is een originele musical waarin Tom Cruise zal zingen en dansen. Daarnaast komt er een andere film aan die meer aanleunt bij de typische Cruise-film: een actiethriller met potentieel voor meerdere sequels.

Ten slotte wil Cruise opnieuw in de huid kruipen van Les Grossman. Het vuilgebekte studiohoofd was een hoogtepunt in Tropic Thunder uit 2008. Het is nog onduidelijk of het personage een eigen film krijgt of dat hij zal opduiken in een van de twee andere projecten.

Ondertussen staat de film die Cruise in de ruimte wil draaien ook nog altijd in zijn agenda. Doug Liman zal daarvan de regie verzorgen. Volgens insiders is dit de film die de 60-jarige acteur eerst wil aanvatten, voordat hij aan de hierboven vernoemde projecten begint.

Bron: Deadline