Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

04.01.2021

Disney+ kondigt eerste titels ‘volwassen’ sectie aan

door Vertigo

Op 23 februari lanceert Disney+ een zesde sectie, Star. Daarmee brengt Disney+ naast de geweldige verhalen van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic nog meer entertainment naar de streamingservice, allemaal op één plaats.

Star belooft de kijker meer series en films en zal de hoeveelheid content die nu al beschikbaar is op Disney+ verdubbelen. Het wordt de thuis voor duizenden uren televisie en films van Disneys studio’s, waaronder Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios en 20th Television.

Verder beschermt Disney+ ‘me-time’ van ‘kids-time’ dankzij ouderlijk toezicht. Met de update van de app wordt het gemakkelijk om ouderlijk toezicht in te stellen.

Op die manier blijft Disney+ beschikbaar voor alle leeftijden, maar kan content alleen gezien worden indien de leeftijd van het profiel toereikend is om deze te kunnen bekijken. Consumenten kunnen een toegangscode instellen voor profielen die toegang hebben tot volwassen content.

Tot de honderden titels die vanaf 23 februari op Star zullen te zien zijn behoren de films Pretty Woman, Deadpool en Live Free or Die Hard.

De eerste titels vind je hieronder. Meer titels zullen worden aangekondigd in aanloop naar de lancering in februari.

Pretty Woman
Deadpool
Live Free or Die Hard
Grey’s Anatomy
9-1-1
Scandal
Desperate Housewives
Glee
24
Modern Family
Ugly Betty
Prison Break
Big Sky
Love, Victor

Lees meer over: