Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.08.2020

Disney+ biedt goedkoper vroege vogel-abonnement in aanloop naar Belgische lancering

door Vertigo

Vanaf vandaag kunnen fans in België voor het eerst een abonnement nemen op Disney+ aan de introductieprijs van €59,99.

Deze pre-launch aanbieding voor een jaarabonnement is slechts beschikbaar tot 14 september 2020 en komt overeen met €4,99 per maand. De standaard abonnementsprijs bedraagt €6.99 per maand of €69.99 voor een jaarabonnement.

Disney+ biedt jong en oud een nieuwe manier om te genieten van de ongeëvenaarde content van iconische entertainmentmerken, waaronder Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic, maar ook een exclusieve en unieke programmatie van speelfilms, series, documentaires en short-form content die exclusief voor de dienst werden gemaakt.

Bij de lancering krijgen abonnees toegang tot meer dan 25 exclusieve Disney+ Originals, waaronder de felbejubelde Emmygenomineerde serie The Mandalorian van executive producer en schrijver Jon Favreau en High School Musical: The Musical: The Series, een creatieve, moderne kijk op de populaire franchise compleet met metareferenties, een frisse documentairestijl en een soundtrack die zowel negen nieuwe nummers bevat als een eerbetoon aan de fanfavorieten uit de klassieke film.

Daarbovenop ook de twee Emmygenomineerde series The World According To Jeff Goldblum, die de wonderlijke en vaak verbazingwekkende wereld van alledaagse objecten in beeld brengt en The Imagineering Story, over de eclectische groep buitengewone creatievelingen die de Disney Parks tot leven brachten en nog vele andere geweldige shows.

Disney+ Original speelfilms exclusief voor Disney+ zijn onder andere Togo, een waargebeurd verhaal met in de hoofdrol de viervoudig Oscargenomineerde Willem Dafoe; en Stargirl, een coming of age-verhaal gebaseerd op de veelgeprezen, gelijknamige New York Times-bestseller, en Timmy Failure: Mistakes Were Made, die de hilarische avonturen van Timmy en een ijsbeer volgt. Lady and the Tramp, een tijdloze hervertelling van de animatieklassieker uit 1955, zal ook vanaf 15 september beschikbaar zijn.

Abonnees kunnen van de Disney+-ervaring genieten op de meeste mobiele apparaten en geconnecteerde tv-toestellen zoals spelconsoles, streaming media players en smart-tv’s. De gebruikers krijgen toegang tot een kwalitatieve kijkervaring zonder reclame, tot vier simultane streams, onbeperkte downloads op maximaal tien apparaten, gepersonaliseerde aanbevelingen en de mogelijkheid om zeven verschillende profielen in te stellen, waaronder Kids-profielen met een gemakkelijke kindvriendelijke interface waardoor kinderen eenvoudig kunnen navigeren in leeftijdsgeschikte content.

Zoals eerder werd aangekondigd wordt de streamingdienst gelanceerd in Portugal, Noorwegen, Denemarken, Zweden, Finland, IJsland, België en Luxemburg op 15 september.

Surf naar Disneyplus.com voor meer informatie over Disney+ of om een abonnement af te sluiten.

Lees meer over: