Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.05.2019

Dimitri Vegas onthult dat hij meespeelt in Rambo 5

door Vertigo

Vorig jaar was de Vlaamse DJ Dimitri Vegas nog te zien naast Jean-Claude Van Damme in Lukas, nu blijkt dat hij ook met een andere actieheld het scherm gaat delen. Vegas werd namelijk gecast in Rambo V: Last Blood, Sylvester Stallones zwanenzang als John Rambo.

“Maanden heb ik moeten zwijgen over deze filmrol,” zei hij in de talkshow Gert Late Night. “Ik ben echt heel blij dat ik hem eindelijk mag onthullen. Over welke rol ik vertolk, mag ik spijtig genoeg nog niks zeggen. Maar ik heb wel effectief twee draaidagen met Sylvester op de set gestaan en die waren fantastisch.”

“Het ging heel last minute,” vervolgde hij. “Ik had een week voordien pas auditie gedaan toen ik plots telefoon kreeg of ik nu kon vertrekken naar Bulgarije. Ik had nog niet eens het volledige script kunnen lezen. Het moest allemaal zo snel gaan dat ik speciaal met een privéjet werd ingevlogen. Echt heel vet!”

Vegas is naar eigen zeggen een grote fan van Sly en was dan ook onder de indruk van hun samenwerking. “Die man heeft een ongelofelijk aura rond zich,” zei de DJ. “Als die op de set kwam, keek je spontaan op. Hij zei ook altijd hoe hij het wilde, tot het kleinste flesje cola dat in een bepaalde scène aan bod kwam: hij gaat echt tot in detail. Het was echt een hele grote eer en ervaring om met hem op de set te staan. Ik heb er enorm veel van geleerd.”

Bron: HLN