Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

01.04.2019

Deze X-Men-ster zit niet te wachten op een fusie met de MCU

door Vertigo

X-Men-actrice Alexandra Shipp is er niet happig op dat haar personage Storm en de andere mutanten het Marvel Cinematic Universe vervoegen nu de overname van 20th Century Fox door Disney rond is.

“Enerzijds zou het leuk zijn, maar anderzijds heeft Storm nu al niks te zeggen,” zei ze. “Ik weet niet wat de andere acteurs erover denken, maar we komen amper aan het woord.”

“Hoewel ik er voor te vinden ben,” vervolgde ze, “wil ik niet dat we in een andere bomvolle cast geduwd worden en ik enkel helemaal achteraan in beeld kom zoals fucking Bigfoot.”

Marvel Studios gaat de X-Men-franchise waarschijnlijk rebooten, waardoor X-Men: Dark Phoenix mogelijk het laatste avontuur met de huidige cast wordt. Wat Shipp betreft, zou de reeks alvast op een hoogtepunt eindigen.

“Ik hou van de kleren en de kleuren van de film,” zei ze. “X-Men: Apocalypse zag er uit als een comic, maar X-Men: Dark Phoenix is een pak ruwer.”

“De film komt harder aan omdat hij veel echter is en af en toe eng,” vervolgde ze. “Het is beangstigend om iemand die je graag ziet haar verstand te zien verliezen.”

Bron: The Playlist