Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

12.01.2019

Deze Golden Globes-grappen over Beautiful Boy, Roma en co. werden geschrapt

door Vertigo

Golden Globes-copresentator Andy Samberg heeft onthuld welke moppen de openingsmonoloog van de ceremonie niet hebben gehaald. “Er is zo weinig tijd,” zei hij. “Je moet goeie keuzes maken.”

De acteur stak onder meer de draak met Timothée Chalamets rol in Felix van Groeningens Beautiful Boy en Lukas Hedges’ rollen in zowel Ben Is Back als Boy Erased. “Als je geen tijd hebt gehad om ze alledrie te bekijken, hebben we een mash-up gemaakt: Boy Beautiful Ben Is Erased Back Boy.”

Samberg lachte ook met Alfonso Cuaróns Roma. “Doe jezelf een plezier en bekijk Roma op een zo groot mogelijke smartphone,” grapte hij. “Het is een heel emotionele ervaring. Toen het voorbij was heb ik zeker vijf seconden gehuild tot Netflix een nieuwe film begon af te spelen waarin Kurt Russell de kerstman speelt.”

Tenslotte haalde Samberg ook Ocean’s 8 aan en de trend om franchises te rebooten met een vrouwelijke cast. “Weet je wat men zou moeten maken? Een reboot van Magic Mike met alleen maar vrouwen. Daar zou ik naar kijken.”

Bron: THR