Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

26.04.2022

Details Venom 3, Spider-Verse 2 & 3, Ghostbusters-sequel, nieuwe Marvelheld onthuld op cinemabeurs

door Vertigo

Op de cinemabeurs CinemaCon in Las Vegas heeft Sony Pictures een hoop informatie over hun toekomstige releases onthuld.

Zo werden een derde film in de Venom-franchise en een vervolg op Ghostbusters: Afterlife aangekondigd in een mash-upvideo met promomateriaal van The Equalizer 3, Kraven the Hunter en A Man Called Otto met Tom Hanks.

Daarnaast maakte Sony Pictures bekend dat de hiphopartiest Bad Bunny gecast werd als de Marvelheld El Muerto. In de comics is dit een superheld wiens krachten van generatie tot generatie worden doorgegeven door middel van een worstelmasker .

Ocasio zal de eerste Latino zijn die de hoofdrol vertolkt in een live action Marvelfilm.”Het is ongelooflijk om El Muerto tot leven te mogen brengen. Dit is ontzettend spannend”, reageerde de rapper. El Muerto wordt begin 2024 in de zalen verwacht.

Ook Spider-Man: Across the Spider-Verse werd uitvoerig voorgesteld. De sequel wordt midden 2023 in de zalen verwacht en zal nog een stuk ambitieuzer zijn dan zijn voorganger. Zo zullen er 240 personages – tegenover 40 in het origineel – aan bod komen, worden er zes dimensies bezocht en werken er 1000 mensen mee aan de productie.

Sony onthulde ook dat het derde deel van de franchise, Spider-Man: Beyond the Spider-Verse, zal heten. Die threequel staat gepland voor 2024.

Bron: Variety