Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

24.04.2024

Details Quentin Tarantino’s geschrapte film onthuld?

door Vertigo

Het is nog steeds niet duidelijk waarom Quentin Tarantino The Movie Critic als zijn tiende en schijnbaar laatste film heeft geschrapt. Normaal gezien zouden dit jaar al een paar scènes opgenomen worden en in 2025 zou de rest gevolgd hebben.

Naar verluidt was The Movie Critic uitgegroeid tot een soort spin-off van Once Upon a Time In Hollywood, waarin Brad Pitt opnieuw de stuntman Cliff Booth zou spelen.

Tarantino barstte blijkbaar van de ideeën en zou daarom het script meermaals aangepast hebben. De kans bestaat dat die brede waaier aan keuzes het project de das om hebben gedaan.

Een van de ideeën was dat het Hollywood uit de film als een meta-universum zou dienen, waar alle Tarantino-films ook werkelijk bestaan. Op die manier zouden acteurs hun iconische rollen opnieuw kunnen spelen in de vorm van ‘films in de film’.

Een ander idee was dat die personages in The Movie Critic zouden opduiken in een bioscoop, waar ze een 16-jarige ontluikende filmauteur zouden ontmoeten – kleine Quentin, dus.

Bron: Dark Horizons