Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

10.09.2020

Derde oude bekende vervoegt vijfde Scream-film

door Vertigo

Naast David Arquette en Courteney Cox maakt ook Neve Campbell een comeback in de vijfde Scream-film. Die wordt geregisseerd door Matt Bettinelli-Olpin en Tyler Gillett (Ready or Not) van het regisseurscollectief Radio Silence.

“Radio Silence heeft heel veel liefde, respect en bewondering voor Wes Craven en zijn Scream-franchise,” zegt Campbell. “Ik kan niet wachten om opnieuw in de huid van Sidney Prescott te kruipen en terug te keren naar Woodsboro.”

“We kunnen het niet geloven,” reageren de regisseurs. “Het is moeilijk om uit te drukken hoeveel Sidney Prescott onze liefde voor films heeft beïnvloed en het is een droom die uitkomt om met Neve te mogen samenwerken. Het zou geen Scream-film zijn zonder haar.”

De vijfde Scream-film wordt geschreven door James Vanderbilt (Zodiac) en Guy Busick (Ready or Not). De rest van de cast bestaat uit Scream 4-actrice Marly Shelton en nieuwkomers Melissa Barrera (In the Heights), Jenny Ortega (Insidious: Chapter 2), Jack Quaid (The Boys), Dylan Mynette (13 Reasons Why), Mason Gooding (Booksmart), Mikey Madison (Once Upon a Time in Hollywood), Kyle Gallner (Jennifer’s Body) en Jasmin Savoy Brown (The Leftovers).

Bron: /Film, Deadline

Lees meer over: