Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

17.01.2020

David O. Russell plant nieuwe films met Christian Bale en Robert De Niro

door Vertigo

Regisseur David O. Russell gaat na The Fighter en American Hustle terug in zee met Christian Bale voor een mysterieuze film. Hun vorige twee samenwerkingen leverden O. Russell en Bale telkens Oscarnominaties op en voor The Fighter wist Bale ook te winnen.

Waar het nieuwe project over gaat, is voorlopig een raadsel. De shoot zou m gepland staan voor april dit jaar en ondertussen blikt O. Russell al vooruit op zijn volgende langspeler.

Daarvoor slaat hij opnieuw de handen in elkaar met Robert De Niro. Het duo maakte samen Silver Linings Playbook, American Hustle en Joy. De eerste leverde zowel O. Russell als De Niro een Oscarnominatie op.

In hun nieuwe film kruipt De Niro in de huid van de Amerikaanse zakenman en miljardair John D. Rockefeller. Het script is in handen van Bombshell-scenarist Charles Randolph.

De biopic zal echter nog even op zich laten wachten, aangezien De Niro eerst nog een aantal andere projecten op zijn agenda heeft staan. Eén daarvan is Martin Scorsese’s Killers of the Flower Moon, waarvan de opnames binnenkort van start gaan.

Bron: The Playlist, The Playlist