Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

13.05.2018

Controversiële post-credits-scène uit Deadpool 2 geknipt

door Vertigo

Blijkbaar mag Deadpool toch niet alles zeggen, ondanks zijn vuilgebektheid en de wetenschap dat hij een filmpersonage is. Acteur Ryan Reynolds onthulde onlangs dat hij een grap over Disney moest knippen uit Deadpool 2 en nu blijkt dat ook een van de geplande post-credits-scènes gecensureerd werd.

Deadpool zou terug in de tijd gereisd zijn om Adolf Hitler als baby te vermoorden. Hij zou even getwijfeld hebben om er mee door te gaan en een andere baby de mond gesnoerd hebben met de woorden: “Zwijg, Ira, ooit zal je mij bedanken!” Uiteindelijk zou hij een beslissing genomen hebben en zou het publiek vanuit het oogpunt van baby Hitler gezien hebben hoe Deadpool hem wurgde.

Sommige mensen in het testpubliek voelden zich ongemakkelijk bij de scène, dus werd ze geschrapt.

Een cameo van Hugh Jackmans Wolverine moeten we ook al niet verwachten. Jackman richtte zich onlangs tot Reynolds in een interview en verzocht hem vriendelijk om te stoppen met hem te vragen voor een Deadpool-film.

“Ik hou van je, Ryan,” zei Jackman. “Ik hou van Deadpool en kan niet wachten om de film te zien. Je bent een van mijn beste vrienden en dat geldt ook voor je vrouw Blake Lively en je kinderen. Maar kalmeer een beetje. Speel een beetje hard to get. Het is te veel en niet sexy.”

Jackman deelde ook nog een filmpje op Twitter waarin hij Deadpool 2 tegen zijn zin “geniaal” noemt.

Bron: The Playlist