Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

20.11.2020

Coming to America-sequel krijgt streamingrelease in maart 2021

door Vertigo

Vorige maand werd bericht dat Amazon Studios aan het onderhandelen was om Coming 2 America te kopen van Paramount en nu is de deal rond. De Coming to America-sequel zal vanaf 5 maart 2021 overal ter wereld te zien zijn op Amazon Prime.

Het verhaal draait opnieuw rond Akeem (Eddie Murphy), de kersverse koning van het fictieve Afrikaanse land Zamunda, en zijn trouwe vriend Semmi (Arsenio Hall). Zij keren terug naar de Verenigde Staten voor een nieuw avontuur.

Coming 2 America werd geregisseerd door Craig Brewer (Dolemite Is My Name) en de cast bestaat uit oude bekenden als James Earl Jones en nieuwe gezichten als Wesley Snipes, Leslie Jones (Ghostbusters), Tracy Morgan (30 Rock) en KiKi Layne (The Old Guard).

Coming to America was een cultureel fenomeen en is een van de meest geliefde en gevierde komedies aller tijden,” zegt Amazon Studios-hoofd Jennifer Salke.

“We zijn er zeker van dat mensen overal ter wereld verliefd zullen worden op deze hilarische, vrolijke film die zeker en vast een tijdloze klassieker zal worden,” vervolgt ze.