Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

11.10.2016

Chronicle-scenarist beticht Power Rangers van plagiaat

door Vertigo

Chronicle-scenarist Max Landis heeft zich op Twitter laatdunkend uitgelaten over de eerste trailer van de nieuwe Power Rangers-film.

Blijkbaar had men Landis ingehuurd om het scenario te schrijven, maar viel zijn plezante retro-tienerprent niet in de smaak en werd hij bedankt voor bewezen diensten. Nu lijkt het eindresultaat volgens hem opvallend hard op zijn doorbraakfilm.

De zoon van de legendarische John Landis staat erom bekend zich zelden een blad voor de mond te nemen en heeft op Twitter al vaker zijn ongenoegen meegedeeld over filmprojecten waarvoor hij ontslagen werd. Zo haalde hij vorige zomer ook scherp uit naar Paul Feigs Ghostbusters.

Ondertussen zijn er ook een hoop nieuwe beelden en posters van de Power Rangers-reboot vrijgegeven. Een selectie vind je hieronder:

power-rangers-images-naomi-scott power-rangers-images-ludi-lin power-rangers-images-dacre-montgomery power-rangers-images-cast-4 power-rangers-images-cast-3 power-rangers-images-cast-2 power-rangers-images-cast power-rangers-images-becky-g power-rangers-images img_3069 img_3070 img_3071 img_3068 img_3072

 

 

 

 

 

Power Rangers speelt vanaf 5 april in de bioscoop.