Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

05.02.2021

Christopher Plummer herdacht door The Sound of Music- en Knives Out-collega’s

door Vertigo

Verschillende Hollywoodfiguren hebben een laatste groet gebracht aan acteur Christopher Plummer, waaronder zijn The Sound of Music-tegenspeelster Julie Andrews en Knives Out-collega’s Chris Evans en Ana de Armas.

“De wereld is een volbloed acteur verloren en ik ben een goede vriend verloren,” zegt Andrews in een statement. “Ik koester de herinneringen aan onze samenwerkingen en alle leuke momenten die we door de jaren heen met elkaar hebben gedeeld.”

“Christopher had een buitengewoon lange en invloedrijke carrière,” tweet Evans. “Een van mijn favoriete Knives Out-herinneringen is toen we tussen de opnames door samen piano speelden. Hij was een geweldige man en een legendarische acteur.”

“Ik had het geluk dat je aan mijn zijde stond tijdens een van de beste ervaringen van mijn carrière,” schrijft de Armas op Instagram. “Bedankt voor je lach, je warmte, je verhalen over Marilyn Monroe, je vitamines toen ik ziek was, je geduld en je gezelschap.”

Ook Knives Out-regisseur Rian Johnson, -acteurs Jamie Lee Curtis en Don Johnson en vele anderen herdenken Plummer op sociale media.

Een greep uit de reacties:

https://twitter.com/ChrisEvans/status/1357767156709130241