Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

13.12.2020

Chris Evans geeft tekst en uitleg bij Toy Story-spin-off rond Buzz Lightyear

door Vertigo

Pixar kondigde onlangs aan dat er een Toy Story-spin-off getiteld Lightyear komt. Het verhaal gaat over een astronaut genaamd Buzz Lightyear (stem van Chris Evans), de inspiratiebron voor de gelijknamige action figure (Tim Allen) uit de Toy Story-films.

Het nieuws kreeg kritiek van Allen-fans en Evans heeft hen op Instagram proberen gerust te stellen. “Samenwerken met Pixar is een droom die uitkomt,” schrijft hij.

“Ik ben al fan van hun films sinds het begin en mijn team kon hun opwinding amper onderdrukken toen ze me vertelden dat Pixar een voorstel voor me had,” vervolgt hij. “Ze vertelden enkel dat het over Buzz Lightyear ging.”

Evans vindt zelf dat niemand aan Allens performance als Buzz Lightyear kan tippen. “Ik moest weten hoe mijn personage van hem verschilde en waarom dit verhaal de moeite waard was om te vertellen.”

“Van deze twee dingen kun je absoluut uitgaan: 1. Ik had tijdens de hele pitch een brede glimlach op mijn gezicht. 2. Iedereen kan op zijn twee oren slapen en heel enthousiast beginnen te worden.”

“Geloof me: Pixar weet waar ze mee bezig zijn,” voegt hij eraan toe. “Het wordt een heel bijzondere film en hij doet nergens afbreuk aan.”

 

Voir cette publication sur Instagram

 

Une publication partagée par Chris Evans (@chrisevans)

Bron: Dark Horizons