Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

02.02.2022

Channing Tatum teaset Magic Mike-threequel

door Vertigo

Channing Tatum werkt momenteel aan een Magic Mike-threequel getiteld Magic Mike’s Last Dance, die net als het eerste deel door Steven Soderbergh zal geregisseerd worden.

Volgens Tatum zal de film zal rond een sterk vrouwelijk hoofdpersonage draaien en een ongewoon liefdesverhaal vertellen. “Ik wil dat hij vreugde en plezier uitstraalt,” zegt de acteur. “We gaan de zotste dansmoves creĆ«ren die we maar kunnen zodat het de Super Bowl van stripperfilms wordt.”

“Je zal zien dat Magic Mike’s Last Dance de film wordt die we altijd al hadden moeten maken,” vervolgt hij. “We hadden het echter niet zover geschopt zonder de lessen die we uit de eerste twee films en de liveshow Magic Mike Live hebben getrokken.”

Magic Mike’s Last Dance zal exclusief te zien zijn op HBO Max in landen waar de streamingdienst beschikbaar is. “Ik wil de druk van een bioscooprelease vermijden,” zegt Tatum.

“Het is een stripperfilm en ik wil dat mensen hem bekijken wanneer ze willen,” vervolgt hij. “Grote tv-schermen kosten bijna niets meer. Voor mij hoef je je comfortabele huis niet te verlaten. Maak gewoon plezier.”

Bron: Variety