Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

21.09.2022

Brussels bioscoopabonnement Cineville breidt uit

door Vertigo

Deze ochtend op de persconferentie van de Belgian Arthouse Cinema Pass (de coöperatieve organisatie die de pas beheert) werd de samenwerking met Cineville Nederland uit de doeken gedaan, de nieuwe partners werden voorgesteld en de eerste cijferresultaten werden bekendgemaakt. De uitbreiding van het Brusselse Cineville aanbod wordt ondersteund door een promotionele campagne en evenementen die in het najaar georganiseerd zullen worden.

Cineville maakt onafhankelijke film toegankelijker voor iedere filmliefhebber in Brussel. Zeven Brussels onafhankelijke bioscopen zijn aangesloten bij Cineville: Galeries, Palace, Vendôme, Nova, Aventure, Cineflagey en Cinematek (vanaf 01.12).

Vanaf € 18,– per maand (-26 jaar & € 21,- per maand, +26 jaar) kan men met een persoonlijke Cinevillepas ongelimiteerd naar de film. Via cinevillepass.be kan een lidmaatschap (vier maanden waarna maandelijks opzegbaar) aangevraagd worden.

Met het oog op de toekomst en vanuit hun liefde voor film sloegen vier Brusselse bioscopen (Galeries, Palace, Vendôme en Kinograph) de handen ineen: de lancering van Cineville Brussel. De eigenheid van iedere bioscoop staat centraal door de unieke historische locaties, de bevlogen filmkeuzes en veel aandacht voor detail.

In navolging van de arthouse bioscopen Galeries, Palace, Vendôme en Kinograph sluiten ook Aventure, Nova, Cineflagey en Cinematek (vanaf 1 december) zich aan bij het project. De filmliefhebber kan met zijn Cinevillepas in niet minder dan zes, en binnenkort zeven, Brussels bioscopen ongelimiteerd naar de film.

Lees meer over: