Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

31.03.2022

Bruce Willis-regisseurs openhartig over mentale aftakeling

door Vertigo

De familie van Bruce Willis maakte recent bekend dat de ster stopt met acteren nadat er afasie bij hem werd vastgestelde. Die cognitieve stoornis tast het communicatievermogen. Enkele regisseurs die recent met Willis samenwerkten hebben gereageerd op het nieuws.

Mike Burns, die samen met Willis Out of Death maakte in 2021, vertelde dat hij alle scènes van de acteur op één dag moest filmen. Nadien werkten ze opnieuw samen aan The Wrong Place, maar Burns had door dat er iets scheelde met Willis en besloot daarom nooit nog met de acteur te werken.

Jesse V. Johnson, regisseur van White Elephant, wist meteen dat Willis niet meer de man was met wie hij jaren terug als stuntman op de set had gestaan. “We zijn allemaal Bruce-fans, het voelde allemaal ontzettend verkeerd aan”, aldus de filmmaker.

Lala Kent, die naast Willis stond in Hard Kill uit 2020, vertelde op haar beurt hoe de ster verschillende malen een vuurwapen te vroeg deed afgaan. Dat verhaal wordt tegengesproken door haar ex Randall Emmett, die verschillende Willis-films produceerde. Hij zette het onderstaande bericht op Instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Randall Emmett (@randallemmettfilms)

Bron: EW

Lees meer over: