Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

09.10.2019

Brie Larson openhartig over Captain Marvel-trollenaanval

door Vertigo

Voor de bioscooprelease van Captain Marvel werd de film bestookt met negatieve recencies van trollen op Rotten Tomatoes. Hoofdrolspeelster Brie Larson was zich daar naar eigen zeggen niet van bewust.

“Als ik al eens tijd over heb, houd ik mij bezig met vragen zoals: Eet ik gezond voedsel? Drink ik genoeg water? Mediteer ik? Heb ik mijn moeder vandaag gebeld?” zegt ze.

“Misschien komt het door Captain Marvel, maar de laatste tijd vragen journalisten mij vaak of ik mezelf wel eens googel,” vervolgt ze. “Dat heb ik nog nooit gedaan. Ik heb het internet niet nodig om mij uit te leggen wie ik ben.”

Marvel Studios-hoofd Kevin Feige kondigde op San Diego Comic-Con aan dat er een vervolg op Captain Marvel aankomt en meer weet Larson ook niet.

“Ik weet zelfs niet wat mijn volgende project wordt en bevindt mij in een soort incubatieperiode,” zegt ze. “Ik zou graag iets anders doen en bekijken wat mijn mogelijkheden zijn, wie ik ben en op welke vlakken ik wil groeien.”

Tot de opties behoort alvast een film rond alle Marvel-heldinnen. “Ik en tal van mijn vrouwelijke collega’s hebben Kevin erover aangesproken,” zegt Larson. “Ik heb geen idee wat de toekomst brengt, maar we zien het allemaal zitten. Als genoeg mensen laten blijken dat ze er zin in hebben, komt er misschien iets van in huis.”

Bron: The Playlist

Lees meer over: