Vertigo

Een duizelingwekkende dosis cinema

Vertigo

11.11.2020

Borat 2-revelatie Maria Bakalova openhartig over Rudy Giuliani-scène

door Vertigo

Borat Subsequent Moviefilm-revelatie Maria Bakalova heeft onthuld dat ze zenuwachtig was voor de veelbesproken scène waarin haar personage, Borats dochter Tutar, Donald Trumps advocaat Rudy Giuliani interviewt.

“Mijn hart sloeg op hol, maar Sacha zei dat ik mijn zenuwachtigheid moest gebruiken, omzetten en aanvaarden, en dat ze me door de scène zou loodsen,” zegt Bakalova.

“Toen Rudy Giuliani de politie belde, was ik bang dat er iets zou gebeuren, maar gelukkig konden we ontsnappen,” vervolgt ze. Over de intenties van Giuliani, die op een gegeven moment met zijn hand in zijn broek zit, wil Bakalova zich echter niet uitspreken.

“We willen dat mensen de film zien en zelf een oordeel vormen,” zegt ze. “Sacha kwam op dat moment snel de kamer binnen, omdat hij zich zorgen maakte om me. Als hij te laat was geweest, weet ik niet wat er zou zijn gebeurd.”

Daarnaast zegt de actrice dat Cohen haar toonde hoe ze kon voorkomen dat ze tijdens de opnames in lachen uitbarstte: “Hij leerde me om mijn vingers te kruisen en er druk op te zetten zodat ik zou stoppen met lachen.”

Verder prijst Bakalova de babysitter Jeanise Jones, die zo’n positieve indruk maakte in de film dat zowel fans als Cohen haar een gulle schenking deden.

“Jeanise was ongelooflijk,” zegt Bakalova. “Ze is geen actrice en wilde enkel Tutar helpen. Ze vertelde haar om zichzelf te appreciëren, haar dromen te volgen en zichzelf te onderwijzen. We hebben mensen als Jeanise nodig. Ze is een engel.”

Bron: IndieWire